Post: Storgata 11, 0155 Oslo   E-post: rorg@rorg.no

Internasjonale utviklingsspørsmål

Ressurssider fra RORG-Samarbeidet

Nyheter:

Informasjonsprisen 2000 til Vennskap Nord/Sør

NORADs underdirektør Tone Bratteli tildelte i går informasjonsprisen 2000 til organisasjonen Vennskap Nord/Sør for informasjonstiltaket "Et fargerikt møte med veggen".
Onsdag 06. desember 2000

Et fargerikt møte med veggen" er en ni dagers kunstnerisk utfoldelse i fellesskap mellom unge mennesker fra muralistskolene i Estelí og fra ulike miljøer i Oslo. - Det er satset på en orginal idé, kultur som formidlingskanal og samarbeid mellom flere aktører, sa Bratteli på vegne av juryen, som mente at "arbeidet har gitt gode ringvirkninger og bildet vil ha lang levetid".

"Et fargerikt møte med veggen" - en ni dagers kunstnerisk utfoldelse i fellesskap mellom unge mennesker fra muralistskolene i Estelí og fra ulike miljøer i Oslo sommeren 1999 - resulterte i en fargerik fasade ved Schous plass i Oslo


Informasjonsprisen, som tildeles "det mest kreative, innovative og faglig spennende informasjonstiltaket" ble innstiftet etter at UD i 1998 gjennomførte en større evalueringen av NORADs informasjonsstøtteordning (UD Evaluation Report 9:98) og utdelt for første gang i år.

For mer informasjon, se:


Redaktør: Arnfinn Nygaard
Sist oppdatert: 08. desember
Om disse sidene
Sidene er utarbeidet med økonomisk støtte fra NoradUtforming og publiseringsløsning fra Noop.